"Catja er knald dygtig og vi har simpelthen fået verdens dejligste og mest velopdragen hund. Tak Til Catja, som vi varmt kan anbefale"


"Da Jango var 2 år måtte vi konstatere at han ikke helt var så lydig som vi havde håbet han skulle blive. Efter Jango er blevet trænet af Catja har vi nu fået en glad hund som kan alle de basale ting og vi har tilmed selv lært hvordan vi kan vedligeholde træningen. Vi er meget tilfredse"  


"I slutningen af oktober sidste år fik vi fat i dig, som ville kigge på vores Bentzon som servicehund. Det egnede han sig ikke til, og du tilbød i stedet at træne med os ift. at være alene-hjemme-trænning og hyperaktiv adfærd. Vi er så glade for den hjælp, du gav os i løbet af de to timer, du var her - og din hjælp har haft  enorm betydning for os. Vi har siden mødet med dig anskaffet os et større bur, og vi har trænet med ham, som du anbefalede. Bentzon har på det seneste kunnet være alene hjemme i mange timer i træk og vi har generelt fået en langt mere rolig hund, der kan finde ro af sog selv, som hører bedre efter og som nu logrer mere med halen. Vi er sikre på at dine råd og din træning har haft kæmpe indflydelse på denne udvikling og det vil vi takke dig for!"